10. jubilarni malonogometni turnir ‘Šampion Junior Kup 2017.’

Autor/ica
Objavljeno: 9 siječanj, 2017

nk_caporice_2-1

NK Čaporice – Trilj je po 7. put prisustvovao na međunarodnom turniru ‘Šampion Junior Kup 2017.’ koji se održavao u Sarajevu.

Na turniru je prisustvovalo 150 ekipa iz 6 zemalja. NK Čaporice – Trilj su se natjecale u kategoriji 2004. i 2005. gdje su u prvom susretu nadigrali ekipu iz Slavonije NK Zarica – Kranj s rezultatom 6-0. U drugom susretu dočekao ih je domaćin FK Novi Grad Sarajevo od kojeg su poraženi 2-0. U treći susret s FK Respekt Sarajevo ušlo se optimistično uz vidljivu predmoć, što je pokazao i sami rezultat od 6-1. Za ulazak u četvrtfinale preostala je tvrda utakmica između dva dalmatinska kluba NJ Čaporice i NK Zmaj Makarska gdje je do samog kraja bilo 0-0. Morali su ići na pobjedu za prolazak, ali je ekipa iz Makarske pružila jak otpor te u zadnjim sekundama došli do pobjede 1-0.

nk_caporice_2-2

Bez obriza na neulazak u samu završnicu, NK Čaporice su pokazali većini ekipa nadmoć, kao i to da su bili jedan od favorita na turniru. Najbitnije od svega je da su se dečki zabavili i van natjecateljskih okvira. Boravili su u jednom od najboljih hotela u Sarajevu te su na raspolaganju imali bazen, kuglanu, razne sportske sale, a van hotela uživali su u zimskim uvjetima na oko 70 cm snijega.

Dečki su se sretno vratili i pripremaju se za nove sportske pobjede.

Facebook