mel

Sutra bogat program Adventa u Sinju

Autor/ica
Objavljeno: 12 prosinca, 2018

Manifestacija Advent u Sinju sutra, 13. prosinca, Sinjanima i gostima nudi nekoliko zanimljivih događanja.
U okviru PC Kaufland Centar Juraj Bonaći – podružnica Sinj od 9 sati organizira humanitarnu samoposlugu. U dvorani Gospe Sinjske od 11 sati organizira se Dan dječjih vrtića. DV Bili Cvitak održat će splet igrokaza i recitacija ‘Božićna čestitka’, a voditeljice su Ana Križanac, Ivanka Ivančević, Anđelka Bikić i Kristina Jukić.
U Gradskom kinu Sinj u 18 sati održat će se predstva ‘Božićni poklon’ Sinjskog pučkog kazališta. Od 18,30 u dvorani Gospe Sinjske svoj program imati će OŠ Ivana Mažuranića – Han: glazbeno -plesni nastup, ‘Djed Božičnjak dolazi u grad’, igrokaz ‘Božićni darovi’ voditeljice su Edita Poljak, Katica Žmire i Milena Pivac.
Na kraju večeri u 19 sati u gradskom kinu je humanitarni koncert ‘Božić je svima’. Na koncertu kojeg organizira Udruga nezaposlenih Splitsko-dalmatinske županije, a pokrovitelj je Grad Sinj, nastupaju Nenad Vetma, Kornelija Petak,J ohny Gitara, Festivo band Split, Nikolina Pelajić, Zorica Andrijašević Donna. Prihod od prodaje ulaznica namijenjen je bolesnima, nezaposlenima i socijalnoj samoposluzi Grada Sinja.

ferata@ferata.hr
0997370409