Marino Trans

13. rođendan Hit radija

Autor/ica
Objavljeno: 9 rujna, 2019
hit radio

HIT RADIO ‘zasvirao’ je prije točno 13 godina – 9. rujna 2006. godine. Četiri godine nakon toga dobio je i ‘mlađu sestru’ – FERATU.

Vrlo brzo Hit radio je postao jedna od najslušanijih lokalnih radio postaja u Dalmaciji, ali i Hrvatskoj, zahvaljujući neovisnosti i objektivnosti, iscrpnom lokalnom informativnom programu, originalnim emisijama i dobroj glazbi.

U proteklih 13 godina Hit radija utkani su brojni posebni trenuci koji su gradili prisnost između Hit radija i njegovih vjernih slušatelja, a iz te prisnosti izrodila se knjiga Sinjanje, nazvana po istoimenoj radijskoj emisiji, koja u svoja dva izdanja donosi preko 7 tisuća sinjskih riječi. Glavni urednik i novinar Hit radija Joško Kontić 2014. godine za Sinjanje je dobio Zlatni mikrofon, kojega za najviša radijska dostignuća dodjeljuje Hrvatska udruga radija i novina – HURIN.

hit

Sa Hit radija poručuju:

‘Opstali smo ponajprije zahvaljujući Vama, našim vjernim slušateljima i čitateljima. Veliko hvala svima koji su kroz ovih 13 godina ostali na valovima Hit radija i šinama Ferate. Iđemo dalje…’

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh