mel

Delegacija VAD-a kod predsjednika Josipovića

Autor/ica
Objavljeno: 5 svibnja, 2014

ivo-josipovic

Predsjednik RH Ivo Josipović danas će u svom Uredu primiti delageciju VAD-a. Tom prilikom predsjedniku Josipoviću, pokrovitelju Sinjske alke, bit će uručen i službeni poziv na ovogodišnju Alku.

Tajnik VAD-a Ivan Nasić rekao nam je kako će predsjednika Josipovića upoznati s pripremama za ovogodišnju Alku, kao i pripremama za 300-tu Alku.

‘Prva tema su pripreme za ovogodišnju 299. Sinjsku alku i naravno službeni poziv VAD-da predsjedniku Josipoviću da bude gost na ovogodišnjoj Alci. Druga tema našega razgovora bit će pripreme za iduću godinu, za 300-tu Alku, našu veliku obljetnicu. Predsjednik je višegodišnji gost Sinjske alke i mogu reći da je do u detalje upoznat s projektima koje VAD priprema za 300-tu obljetnicu,  a danas će biti progoda da ga upoznamo s dinamikom njihovog izvršenja’, kazao nam je Nasić.

U delegaciji VAD-a, koju će danas u 15 sati primiti predsjednik Josipović, su predsjednik Društva Stipe Jukić, dopredsjednik Dinko Bošnjak, tajnik Ivan Nasić, vojvoda Ante Vučić, alajčauš Ivo Filipović Grčić, arambaša Ivo Vukasović, te zamjenica gradonačelnika Sinja Kristina Križanac i zamjenik župana Splitsko-dalmatinske županije Luka Brčić.

‘Delegacija je nešto šira, obzirom da je nedavno održana Izborna skupština, te će danas Predsjednika posjetiti izabrani dužnosnici VAD-a. Nadamo se da će nam se, ukoliko mu obveze dozvole, pridružiti i član Društva Ante Kotromanović, ministar u Vladi RH’, istaknuo je tajnik Ivan Nasić.

 

ferata@ferata.hr
0997370409