mel

Na području općine Otok u tijeku nekoliko projekata

Autor/ica
Objavljeno: 18 lipnja, 2014
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Ivica Perković

Općina Otok uredila je polivalentnu školsku dvoranu u zgradi područne školi u Rudi, a ovih dana počeli su i radovi uređenja nerazvrstanih cesta. 

Na zahtjev OŠ Kamešnica Otok, MO Ruda, učitelja i roditelja, Općina Otok tijekom svibnja uredila je polivalentnu školsku dvoranu u područnoj školi u Rudi. Prostor dvorane nekada je bila učionica koja je bila u vrlo lošem stanju zbog vlage. Nakon sanacije, u koju je uloženo oko 35 tisuća kuna, nastavnici i djeca dobili su prostor za učenje, održavanje nastave tjelesne i zdravstvene kulture i priredbi, a MO Ruda novu prostoriju za rad i boravak.

Početkom lipnja Općina Otok započela je provedbu Programa uređenja nerazvrstanih cesta koji je prihvatilo Općinsko vijeće. Vrijednost radova, čiji se završetak očekuje u rujnu, je oko milijun kuna, a izvodi ih tvrtka iz Otoka.

Osim navedenih radova, čiji je investitor u cijelosti Općina Otok, u proceduri su i potvrda Glavnog projekta za izradu vodoopskrbnog cjevovoda visoke zone naselja Gala, te potvrda Glavnog projekta za nogostup dionice Vratnice – Otok i Otok – Gala.

 

ferata@ferata.hr
0997370409