mel

Milačić: “U Goricu idemo zadržati pobjednički niz”

Autor/ica
Objavljeno: 25 listopada, 2014

Milačić

Pred vodećom momčadi prvenstva, sinjskim Alkarom, je gostovanje kod novajlije u ligi, Gorice. Domaćini su u prošlom kolu slavili u Slavonskom Brodu, Alkar kod kuće bio bolji od Jollyja, stoga je za očekivati vrlo dobar i uzbudljiv susret.

Sinjska momčad prvenstvo je otvorila sjajno. Tri pobjede, Split i Jolly doma te Vrijednosnice na strani, do neba su momčad napunile samopouzdanjem uoči četvrtog kola. S druge strane, tereta zvanog “prva pobjeda” riješila se i Gorica i to u Slavonskom Brodu, čime je pokazala da i ona ima što reći u ovogodišnjem prvenstvu.

Sinjani su proteklih dana imali podosta problema s ozljedama, ali ako se u obzir uzme činjenica da niti jednom u ovoj sezoni, kao niti u pripremnom razdoblju, nisu kompletni izišli na parket, a uz to su ostvarili sve gore navedeno, onda je jasno da je momčad dovoljno široka i spremna voditi se onom – koga nema bez njega se mora i može.

Uoči samog puta u Goricu, strateg Alkara Damir Milačić je kazao:

“Respektiram Goricu jer znam da je riječ o ozbiljnom klubu s nizom prvoligaških i čak ABA ligaških igrača. Mi nažalost dolazimo desetkovani. Naime, nema braće Modrić, Kanaet se tek priključio nakon ozljede, ali idemo se boriti i dati sve od sebe da zadržimo ovaj pobjednički niz.”

Susret u Velikoj Gorici zakazan je za nedjelju s početkom u 20 sati.

ferata@ferata.hr
0997370409