fruhwald
otvorena vrata

Alkar dočekuje Goricu bez prava na kiks

Autor/ica
Objavljeno: 23 siječnja, 2015

Alkar

Alkar će nakon dva poraza prekid crnog niza tražiti u sudaru s Goricom, a možda i po prvi puta ove sezone imat će imperativ pobjede pa će biti zanimljivo za vidjeti kako će reagirati u toj situaciji.

Neočekivan domaći posrtaj od Vrijednosnica Osijek pokazao se kao priličan teret u situaciji kada ojačana konkurencija prijeti sve više, dok se posljednji poraz od Jollyja može okarakterizirati kao “planiran”. Naravno, nipošto doslovno.

Dobar dio prvenstva Alkar je predvodio kolonu, razmazio svoje navijače do krajnjih granica, pa se aktualno četvrto mjesto tretira kao minus, iako on to realno nije s obzirom na činjenicu da jedna pobjeda “čini čuda”.

“Kao i sve ostale i Goricu respektiramo, ali nama igra samo pobjeda i nećemo dozvoliti da tek tako prospemo sve dobro učinjeno iz prvog dijela. Svi igrači su na raspolaganju, izuzev Kanaeta koji zbog fakultetskih obveza neće biti u kadru i vjerujem da ćemo se ponovno vratiti na pobjedničke staze.”, kazao je Damir Milačić.

Gosti su novajlije u ligi, na 50 posto učinka (6-6), ali njihov relativno dobar premijerni nastup nije nikakvo iznenađenje kad se pogleda cijeli niz mladih talentiranih igrača, mahom Cibonaša, koju odrastaju uz prekaljenog Barišu Krasića. Vrijedi spomenuti i Roka Rogića, bivšeg Alkarevca, koji se nakon dvogodišnjeg “lutanja” ponovno pronašao.

Sudar Alkara i Gorice zakazan je u subotu, s početkom u već tradicionalnih 19,30 sati.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh