Alkar doživio težak poraz u Šibeniku

Autor/ica
Objavljeno: 7 svibanj, 2016

alkar_jolly7

Katastrofalnu utakmicu odigrao je Alkar u Šibeniku protiv Jollyja. Koliko je to loše izgledalo dovoljno će reći podatak da je prve koševe iz igre Alkar zabio tek krajem desete minute igre…

Jolly JBS – Alkar 76:44 (25:7, 9:16, 24:8, 18:13)

Šibenik – Dvorana Baldekin
Gledatelja: 300
Suci: Roko Hordov (Zadar), Živko Mirilović (Karlovac), Goran Rogić (Zagreb)

Jolly: Gulam (3), Pavlović (5), Mustapić, Kraljević (2), Vrlika (7), Brkić (11), Perković (17), Segarić (21), Vladović, Elez, Petković (10).

Alkar: Bilić (12), Jo. Boban (6), Modrić (3), Dominović (3), Šipić (4), Ju. Boban, Gaurina (2), Glavinić (7), Svalina (4), Tešija (3), Bašić.

Da neće na dobro vidjelo se već u samom uvodu utakmice u kojoj je Jolly lakoćom pobjegao na 14:0, da bi tek nakon gotovo šest minuta igre Glavinić zabio s linije za bacanja. No, nevoljama Alkara tu je bio tek početak, jer domaćini nisu posustajali.

Vrlo brzo Jolly je prešao i 20 koševa, Alkar se i dalje mučio, a da se neslavno ne upiše u klupske almanahe, pobrinuo se Svalina koji je krajem prve četvrtine ipak zabio iz igre (25:7).

Alkar se trgnuo u drugoj četvrtini, ali na odmor je svejedno otišao s dvocifrenim zaostatkom (34:23). No, u nastavku je na terenu postojala ponovno samo jedna momčad, ona domaća.

U sedam minuta igre u trećoj četvrtini Jolly je zabio 19 koševa, dok je Alkar ostao na trici Bilića pa je do kraja sinjska momčad imala samo jedan zadatak – zadržati nalet domaćih i ne izblamirati se.

Koliko jesu ili pak nisu uspjeli u tome kazat će konačan rezultat od 76:44, odnosno 32 koša razlike u korist šibenske momčadi. Većinu minuta, doduše, dobili su mlađi igrači, no bez obzira ostaje gorak okus teškog poraza.

Statistika:

Stat1

 

Stat2

 

Tablica:

Tabl-a-1

Print Friendly
Facebook
Na vrh