Alkar ponovno u akciji, Kup donosi gostovanje u Zaboku

Autor/ica
Objavljeno: 11 siječanj, 2019

Alkar će ove subote u okviru osmine finala Kupa Krešimira Ćosića gostovati u Zaboku, ali u ponešto izmijenjenom sastavu nego u prvom dijelu…

Iste momčadi susrele su se i u prvom kolu prvenstva koje se igralo u Sinju, kada je Alkar slavio ubačajkem Kanaeta sa zvukom sirene, unatoč činjenici što su gosti bili pojačani Markom Tomasom. Bila je to super važna pobjeda koja je uvelike utjecala i na nastavak prvenstva.

Tri mjeseca kasnije slijedi nam dvostruki uzvrat, prvo ove subote u Kupu, ali i onaj nešto važniji koji će se za prvenstvene bodove igrati nakon sedam dana. Obje utakmice igrat će se u Zaboku.

Trener Srđan Helbich za ovu akciju više u momčadi nema Josipa Bobana i Krešimira Eleza koji su nezadovoljni statusom odlučili promijeniti boje dresa. Boban je na kraju završio u Dubrovniku, dok se za krajnju adresu Elezu spominju Kaštela.

Zna li se da u momčadi nema niti ozlijeđenog Petra Žapera te da Uprava nije dovela niti jednu zamjenu, jasno je kako će stručni stožer morati posegnuti i za mladim igračima iz B momčadi koji bi u drugom dijelu sezone mogli imati podosta minuta za dokazivanje.

Susret u Zaboku igra se od 19 sati.

Print Friendly
Facebook
Na vrh