Alkar u nastavak sezone kreće bez Josipa Bobana i Krešimira Eleza

Autor/ica
Objavljeno: 8 siječanj, 2019

Foto: Antonio Macan

Božićno-novogodišnja stanka donijela je i promjene u redovima Alkara koji je ostao bez dva igrača, Josipa Bobana i Krešimira Eleza

23-godišnji Boban, koji je igrao na mjestu razigravača prošlog se ljeta vratio nakon sezone koju je proveo u redovima Vrijednosnica Osijek i Dubrovnika, zatražio je raskid ugovora i slobodne papire, što je na kraju i dobio.

Polusezona u Alkaru sigurno ga nije zadovoljila, minute su stizale na kapaljku i nikako se nije uspijevao nametnuti treneru Srđanu Helbichu, što sasvim jasno utjecalo i na odluku da promijeni sredinu.

U deset odigranih utakmica Boban je prosječno na parketu provodio nešto manje od 11 minuta, pri čemu je bilježio 2,7 koševa te po jedan skok i asistenciju.

Klub je napustio i Krešimir Elez, 19-godišnji krilni centar koji je u Alkaru očekivao više prilika, a kako tome nije bio slučaj s obzirom na to da je prosječno na parketu provodio sedam minuta, i on je odlučio okrenuti novu stranicu karijere.

Što se tiče rubrike dolasci, za sada nema nikakvih novosti i teško je očekivati neko veće iznenađenje na tom planu, pogotovo ako znamo da je prijelazni rok zaključen.

Kako doznajemo od strane pomoćnog trenera Alkara Denisa Bobete, odluka je kako će se u bitku za opstanak krenuti s preostalim snagama, za koje vjeruju kako imaju dovoljno kvalitete da sinjskog prvoligaša i dalje ostave iznad zone ispadanja.

Print Friendly
Facebook
Na vrh