Bazna stanica s Radošića još uvijek nije uklonjena

Autor/ica
Objavljeno: 9 veljača, 2019

Nikola Crnac iz Radošića ponovo nam je poslao mail u kojem upozorava kako još uvijek nije uklonjena bazna stanica postavljena u neposrednoj blizini njegove kuće, unatoč tome što je Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja početkom veljače prošle godine investitoru naredilo uklanjanje iste, a u listopadu izreklo i prvu kaznu zbog nepoštivanja naloga o uklanjanju.

Crnac proziva sve nadležne, između ostaloga i Grad Sinj kojem je Odbor za predstavke i pritužbe Hrvatskog sabora 30. strudenoga 2018. godine uputio dopis u kojem se od Grada traži žurno postupanje po pritužbi Nikole Crnca, te da se o utvrđenom i poduzetom izvijesti podnositelja pritužbe i Odbor.

Crnac ističe kako je 30. studenoga prošle godine Odbor za predstavke i pritužbe Hrvatskog sabora Gradu Sinju uputio požurnicu u kojoj se od Grada traži žurno postupanje po pritužbi Nikole Crnca, te da se o utvrđenom i poduzetom izvijesti podnositelja pritužbe i Odbor.

‘Naša sinjska gradonačelnica nije se udostojila doći na ovu kuću na kojoj se nalazi bazna stanica, pa da vidi gdje je problem i da se taj problem riješi, po mogućnosti u korist gradjana, mada je dobila dvije ovakove požurnice, plus pismo iz Sabora’, navodi u svom dopisu Crnac.

Gradonačelnica Kristina Križanac potvrdila nam je da je dobila dopis Odbora za predstavke i pritužbe Hrvatskog sabora. Kratko nam je kazala da je o tom problemu sve već rečeno i da su nadležne institucije upoznate s problemom, kao i da drugih komentara na tu temu nema.

Print Friendly
Facebook
Na vrh