Blaženko Boban: U nedjelju odlučujemo o budućnosti naše djece

Autor/ica
Objavljeno: 19 svibanj, 2017

boban_zamjenici

Kandidat HDZ-a za splitsko-dalmatinskog župana Blaženko Boban s najbližim suradnicima Antom Šošićem i Lukom Brčićem danas je u Splitu održao završnu konferenciju za medije.

Boban se na početku zahvalio svima na podršci – obitelji, timu, mladima, iznad svega građanima, ali i svojim protukandidatima koji su u utrci za splitsko-dalmatinskog župana.

Istaknuo je kako u ovoj kampanji nije bilo neprimjerenih negativnosti, posebno na osobnoj razini, nije bilo udaraca ispod pojasa, pa ovu ju se može svesti u jedno fer političko nadmetanje.

‘Obišli smo cijelu županiju, svih 55 općina i gradova, došli smo do gotovo svakog birača, od svih skupina smo nešto učili. Bili smo na 60 skupova i druženja s našim sugrađanima, iznijeli naš program koji će oni sigurno prepoznati i dati nam povjerenje na izborima’, kazao je Boban, ističući kako u ovoj kampanji nije spomenuo ime niti jednog protukandidata, niti jednu listu koja se natječe za Županijsku skupštinu, jer mu je u fokusu bilo predstavljanje programa i onoga što je do sada radio.

Na kraju konferencije Blaženko Boban obratio se žiteljima Splitsko-dalmatinske županije:

‘Dragi prijatelji birači, promislite o programima i dosadašnjim djelima jer svi mi u nedjelju imamo mogućnost birati. Mi u nedjelju ne odlučujemo samo o svojoj sudbini, u tom trenutku mi odlučujemo o sudbini naše djece i njihove budućnosti. Ovo povezujem direktno s mojim programom za mlade i demografsku obnovu naše Splitsko-dalmatinske županije. Zato glasujte po savjesti poštovani građani. U svojoj glavi saberite tko je što do sada radio, tko vam je što prezentirao i onda ćete u nedjelju navečer mirno zaspati jer ćete znati da ste obavili demokratski čin po vlastitoj savjesti’, kazao je na kraju Blaženko Boban.

Facebook