Čestitka gradonačelnice i potpredsjednika Gradskog vijeća

Autor/ica
Objavljeno: 14 kolovoz, 2019

Povodom Dana grada Sinja, koji se slavi 15. kolovoza na blagdana Velike Gospe, čestitku građanima uputili su gradonačelnica Kristina Križanac i potpredsjednik Anđelko Bilandžić.

‘Drage Sinjanke i dragi Sinjani,

Ponosni na naslijeđe koje su nam ostavili naši preci, slavimo Dan grada Sinja posvećen našoj nebeskoj zaštitnici – Čudotvornoj Gospi Sinjskoj i upućujemo zahvalu generacijama prije nas koje su stvarale, gradile, branile i voljele naš Sinj.

Godine i stoljeća neumoljivo prolaze, vremena i prilike se nepovratno mijenjaju, ali Gospa Sinjska čvrsto stoji uz svoj Grad, a svekoliki puk Sinja štuje svoju zaštitnicu i nebesku zagovarateljicu kao dio svog identiteta.

Uspomena na poginule branitelje koji su dali svoje živote braneći ovaj grad i budućnost naše djece, traže od nas da uvijek razborito, hrabro i nesebično dajemo sebe u ljubavi i poštovanju prema gradu kojega volimo.

Ponosni na svoj grad i uvjereni u našu sposobnost da zajedno odgovorimo na izazove koje nosi vrijeme što dolazi; uvjereni u nepresušni potencijal što ga, kao i uvijek kroz povijest, predstavljaju njegovi građani, proslavimo ovaj dan s osmijehom na licu i u ozračju zajedništva, poštovanja i ljubavi prema našem Gradu.

Tom prigodom, drage moje sugrađanke i sugrađani, te svim istinskim prijateljima ovog grada u ime izvršne vlasti Grada Sinja i Gradskog vijeća Grada Sinja od srca čestitamo Blagdan Velike Gospe – Dan grada Sinja i želimo puno zdravlja, osobne sreće i uspjeha.

Gradonačelnica Grada Sinja, Kristina Križanac
Potpredsjednik Gradskog vijeća, Anđelko Bilandžić’

Print Friendly
Facebook
Na vrh