Danja Ramljak na Hit radiju

Autor/ica
Objavljeno: 15 svibanj, 2014
R

U petak, 16. svibnja s početkom u 13 sati, u emisiji ‘100 ljudi 100 ćudi’, na Hit radiju gostuje poznata Sinjanka Danica Danja Ramljak.

Dr. sc. Danica Ramljak diplomirala je (1982.) i magistrirala (1984.) na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Godine 1987. dobila je američku stipendiju za istraživački rad i doktorski studij u SAD. Nakon doktorata, koji je obranila na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu, vraća se u SAD gdje se bavi istraživačkim radom, znanstvenim menadžmentom te pisanjem i recenziranjem međunarodnih znanstvenih projekata. Tijekom Domovinskog rata u SAD je bila aktivni hrvatski lobist. Nakon povratka u Hrvatsku obnašala je dužnost ravnateljice Instituta Ruđer Bošković u Zagrebu. Predsjednica je Zavičajnog kluba Sinjana i Cetinjana u Zagrebu. Od samog pokretanja sudjeluje u organizaciji sinjskog Festivala znanosti. Dr. sc. Danica Ramljak trenutno je angažirana kao ekspert Svjetske banke za inovacije.

S Danicom Danjom Ramljak sutra ćemo razgovarati o nizu aktualnih tema iz područja znanosti, gospodarstva i politike.

Pitanja za dr. Ramljak, možete postaviti do početka emisije na e-mail hitradio@hitradio.hr ili tijekom emisije na telefone 825 550 i 825 500.

Print Friendly
Facebook
Na vrh