Demantij Igora Konrada, pravog vlasnika Indyane of Konlight

Autor/ica
Objavljeno: 13 rujan, 2013

indyana3

Sredinom kolovoza u Sinju je održana izložba pasa ‘CAC Sinj 2013.’, koja se odvijala u organizaciji Kinološkog društva Sinj. Nakon izložbe, organizator je izvijestio kako je najboljim psom izložbe proglašena dobermanka Indyana of Konlight, vlasnika Borovec i Kerman iz Samobora. Međutim, jučer nam se javio pravi vlasnik šampionke Indyane, Igor Konrad iz Zagreba i demantirao navedene podatke.

U razgovoru s predsjednikom Kinološkog društva Sinj Draganom Milanovićem otkrili smo kako se zaista radilo o pogrešci prilikom pripremanja izvještaja.

‘U popisu natjecatelja kojeg je pripremio Hrvatski kinološki savez imena gospodina Igora Konrada i gospode Borovec i Kerman bila su jedna ispod drugih. Prilikom pisanja izvještaja dogodila nam se omaška’, kazao nam je Dragan Milanović.

Vlasnik šampionke Indyane kazao nam je kako je ona stara tek 18 mjeseci, no do sada je postigla velike uspjehe. Prošle godine na specijalnoj izložbi dobrmana u Zagrebu proglašena je najljepšim najmlađim psom izložbe, a ove godine na prvenstvu Republike Srpske u Banja Luci osvojila je titulu najljepše ženke izložbe. Najveći dosadašnji uspjeh postigla je upravo u našem gradu, kada je bila best in show, odnosno najbolji pas izložbe te na večernjoj izložbi u Kninu kad je ponovno osvojila titulu najljepšeg najmlađeg psa. Inače, Igor Konrad od 1990. ima vlastitu uzgajivačnicu Of Konlight, a osim Indyane i drugi njegovi psi imali su sjajne uspjehe.

U razgovoru za naš portal istaknuo je kako ga se izložba u Sinju jako dojmila.

‘Toliko me razveselila izložba u Sinju, ne samo zato što sam odlično prošao, nego je izložba bila toliko lijepo organizirana. Svi bili jako srdačni i, za razliku od puno većih izložbi, nagrade su bile zaista bogate. Bio je to perfektan dan’, kazao je Igor Konrad te izrazio nadu da će i slijedeće godine doći u Sinj, ako ne sa mladim psom, onda ponovno sa Indyanom.

Fotogalerija

Print Friendly
Facebook
Na vrh