Marino Trans

Dodijeljena sredstva Turističke zajednice Splitsko – dalmatinske županije

Autor/ica
Objavljeno: 6 lipnja, 2019

Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije dodijelila je sredstva za turističke Top događaje među kojima su dva projekta s područja Cetinske krajine.

Od ukupno dodijeljenih 400 tisuća kuna, Viteško alkarsko društvo za organizaciju 304. Sinjske Alke dobilo je sredstva u iznosu od 50 tisuća kuna, a 30 tisuća kuna dodijeljeno je Turističkoj zajednici Grada Trilja za Thrill Blues Festival.

Dodijeljena su i sredstva za dodjelu potpore iz programa ‘Potpore za turističke manifestacije’ u 2019. godini. Od 1 milijun i 166 tisuća kuna odobrenih sredstava udrugama s područja cetinskoga kraja dodijeljeno je 172 tisuće kuna. Najviše sredstava, ukupno 9 tisuća kuna dodijeljeno je Turističkoj zajednici Grada Sinja za manifestaciju Glazbene večeri na utvrdi Kamičak i Uskrsni doručak. Po 8 tisuća kuna za svoje programe dobili su Konjičko Galopski klub Alkar – 1968, Zrakoplovno – tehničko društvo Sinj, Športska udruga Gaz – Jabuka i Udruga maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata Splitsko – dalmatinske županije.

Ostali iznosi za manifestacije koje su se održale ili će se tek održati su nešto niži.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh