Dovršeni radovi na sanaciji Galerije Galiotović

Autor/ica
Objavljeno: 13 studeni, 2017
galerija_radovi01

Zahvaljujući sredstvima Ministarstva kulture i Grada Sinja, Kulturno umjetničko središte uspješno je privelo kraju projekt sanacije Galerije Galiotović, koji su dovršeni prije ugovorenog roka 15. studenog.

U okviru radova uređen je balkon na ulazu u Galeriju, promijenjeni su vrata i prozori, postavljene pločice u hodniku, obojani zidovi, osposobljena klima u velikoj dvorani na drugom katu gdje se najčešće i održavaju programi KUS-a i drugih korisnika te su izvršeni manji zanatski radovi.

galerija_radovi02

Iz KUS-a ističu kako i dalje ostaje problem sanitarnog čvora, obzirom da je dio kanalizacijskog sustava presječen i blokiran.

‘Ovim putem se ispričavam svim korisnicima prostora zbog novonastale situacije. Imali smo namjeru urediti, što smo i ostvarili, još jedan kulturni prostor u gradu na opće zadovoljstvo, ali nažalost stvorio se problem. Glazbena škola je zahvalila na suradnji, jer je jednostavno nedopustivo izvoditi pedagoške programe bez potrebnih uvjeta, a plesno–scenski studio Perlice smo premjestili u drugi prostor, jer postoji veliki interes za njihov program, pa smo našli privremeno rješenje. Ostale udruge će se morati strpjeti. Obavijestili smo nadležne i nadamo se da ćemo uspjeti riješiti problem’, rekao nam je v.d. ravnatelj KUS-a Vitomir Perić.

galerija_radovi03

 

Facebook
Na vrh