Drugo izdanje Thrill Blues Festivala oduševilo posjetitelje

Autor/ica
Objavljeno: 8 srpanj, 2018
trill_blues02

U prepunom Gradskom parku u Trilju sinoć je održan 2nd Thrill Blues festival, u organizaciji Turističke zajednice grada Trilja i Grada Trilja. Oko 5.000 posjetitelja uživalo je u vrhunskoj blues svirci svjetskih poznatih imena.

Program je započeo u 18 sati nastupom sinjskog benda Dbluz, a odmah nakon njih je stupio na scenu Tomislav Goluban, koji je zagrijao sve navijače nogometne reprezentacije za ono što je uslijedilo u 20 sati – prijenos utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva između reprezentacija Hrvatske i Rusije.

Na velikim ekranima susret se gledao uz puno nervoze, adrenalina i, na kraju, neopisive sreće, što je samo potvrdilo da je spoj bluesa i nogometa jučer u Gradskom parku Trilj bio dobitna kombinacija. Kroz prvi dio programa svi posjetitelji su mogi zasladiti nepce triljskim specijalitetima uz neizostavne ‘Frogs to go”.

Oduševljeni posjetitelji su nastavili uživati u programu uz triljsku grupu Ozon, a sreći nije bilo kraja kada je virtuoz na gitari Vlatko Stefanovski stupio na scenu.

trill_blues01

Za dobru atmosferu za kraj programa, do ranih jutarnjih sati, pobrinuli su se Fire Rats sa Yogi Lonich i James and Black.

Festivalu je nazočio poseban gost, koji ga je ujedno i otvorio, Jay Sieleman, dugogodišnji predsjednik Blues Foundation SAD-a i jedan od osnivača kuće slavnih bluesa, koji je samo zbog Thrill Blues Festivala odlučio posjetiti Hrvatsku.

Kada se dojmovi zbroje, 2nd Thrill Blues Festival je nadmašio prošlogodišnji, a iz organizacije javljaju da se već spremaju za treći te ovom prilikom žele zahvaliti svima onima koji su vjerovali u projekt i na bilo koji način pomogli da se drugi Thrill Blues Festival pretvori u večer za pamćenje.

trill_blues03
Print Friendly
Facebook
Na vrh