Dušan Đula uputio demantij

Autor/ica
Objavljeno: 6 prosinac, 2017
dusan_djula091117

Načelnik Općine Otok Dušan Đula uputio je demantij članka ‘Sjednicu otočkog Općinskog vijeća obilježila žučna rasprava‘, koji je objavljan danas na portalu Ferata. Demant prenosimo u cijelosti:

‘Kako je navedeno u članku donesene su najvažnije odluke za Općinu Otok i to prihvaćanje Prijedloga izmjena i dopuna Proračuna Općine Otok za 2017. godinu te Nacrt Prijedloga proračuna Općine Otok za 2018. godinu koji je veći u odnosu na prošlu godinu za više od 1,6 milijuna kuna.

Nastavno na navedeni članak u kojem izvještavate o sjednici Općinskog vijeća Otoka podnosimo demant koji se odnosi na točku 12 dnevnog reda. Naime, na Općinskom vijeću vezano uz točku 12, Predstavka službenice Anka Vuleta, nije bilo moguće glasovati teko da nije istinita izjava novinara u kojoj stoji da je predsjednik Vijeća Ivan Jukić dao Predstavku na glasovanje. Anka Vuleta je tražila da se iskaže stav vijećnika u vezi njene Predstavke što su oni pojedinačno i učinili. Općinsko vijeće nije nadležno za utvrđivanje bilo kakvih nepravilnosti u radu općinskih djelatnika – za to postoje pravne službe koje su dostupne svima koji su osjetili mobing s bilo koje strane. Načelnik je protiv bilo kakvog zlostavljanja te poziva djelatnicu da se obrati svim službama u Republici Hrvatskoj nadležnima za utvrđivanje nepravilnosti ukoliko smatra da su joj prava ugrožena.’

Facebook
Na vrh