Finale “Maligana” u znaku humanitarne akcije!

Autor/ica
Objavljeno: 10 kolovoz, 2019

U nedjelju je na rasporedu finale turnira Sinjski Maligani 2019 koje će i ovog puta, izuzev onog natjecateljskog, biti i u znaku humanitarnog djelovanja…

Finalna večer će započeti u 20 sati utakmicom za treće mjesto koju će igrati CB Back in black i ekipa Zabranjeni. Nakon toga će u 20:45h na rasporedu biti revijalna utakmica koju će igrati mlađa momčad Sinjskih Maligana protiv starije momčadi Sinjskih Maligana.

Nakon revijalne utakmice održat će se nagradna igra u kojoj je organizator pripremio bogate nagrade za osvajače nagradne igre. I nakon nagradne igre centralni događaj večeri u 22:30h – finale Tradicionalnog 11.Turnira na male branke Sinjski Maligani 2019.

U finalu će igrati CB Time out Aparati za zabavu Nike protiv ekipe Koktel bar Faraon.

U poluvremenu finalne utakmice Klub navijača Sinjski Maligani će dodijeliti tradicionalnu nagradu „Dite Maligana“ koja se daje najboljem i najborbenijem igraču Košarkaškog Kluba Alkar i Nogometnog Kluba Junak u prošloj sezoni.

Od početka do kraja finalne večeri na igralištu će biti postavljene kutije u koje će posjetitelji moći ubaciti humanitarne donacije koje će Klub navijača donirati u humanitarne svrhe. Riječ je o donaciji za Anamariju Držak, djevojčicu kojoj je teško oštećen sluh i kojoj je potreban sušni aparat u vrijednosti od 15 tisuća kuna.

Također, bit će organizirana i bogata nagradna igra u kojoj sudjeluju svi s uplatom od 20 kuna. Pucat će se tri penala, a najprecizniji kući nosi bicikl, drugi osvaja naočale, dok treći osvaja večeru za četiri osobe.

Prije samog finala nastupit će i Sinjske mažoretkinje.

Print Friendly
Facebook
Na vrh