Marino Trans

Garaža Pujanke pobjednik malonogometnog turnira u Sinju!

Autor/ica
Objavljeno: 6 siječnja, 2019

U finalu malonogometnog turnira u Sinju pobjedu je odnijela momčad Garaža Pujanke koja je u raspucavanju bila preciznija od Torcide Kavane Otok, nakon što je regularni dio zaključen s po jednim golom na svakoj strani…

Torcida Kavana Otok – Garaža Pujanke 4:5* (1:1)

Suci: M. Jadrijaveć st., M. Soldić

Torcida Kavana Otok: Malenica, I. Norac-Kevo, Banić-Škojo (1), A. Norac-Kevo, Norac-Kljajo, Ćapeta, Paleško, Gilić, Svalina, Samardžić.

Garaža Pujanke: Pulić, Sedlar, Torlak, Buzov, Maleš, Lisica, Cvitanušić (1), Subašić, Patekar, Puljić, Smoljo.

S dosta respekta igralo se većim prvog poluvremena, što i ne čudi s obzirom na ulog. Igralo se dosta žustro, ali golova nije bilo. U nastavku se ipak malo otvorilo. Prvi su pogodili Splićani, zabio je Cvitanušić u 24. minuti sa sedam metara nakon uigrane akcije.

Torcida se ubrzo pribrala od šoka i s vremenom preuzimala sve više inicijative, za što je nagrađena u 30. minuti, nakon polukontre u kojoj je Svalina petom uposlio Banić-Škoju koji iskosa zabija u suprotni kut za 1:1.

Kako do kraja nije bilo golova, odluka je pala nakon šeteraca u kojima su poslije tri serije raspucavali Cvitanušić za Garažu i Svalina za Torcidu. U petoj seriji vratar Garaže obranio je udarac Svaline i tako donio 12 tisuća kuna nagrade svojoj momčadi.

Torcida, kojoj je pripalo sedam tisuća kuna, u ovom je dvoboju igrala bez Petra Bašića-Šiške, što se itekako osjetilo, a svakako treba spomenuti i da je ista momčad nešto kasnije na rasporedu imala i finale triljskog turnira.

Raspucavanje:

Cvitanušić 1:2
Svalina 2:2
Subašić 2:3
Paleško – obrana
Patekar – obrana
Banić-Škojo 3:3
Cvitanušić 3:4
Svalina 4:4
Cvitanušić 4:5
Svalina – obrana

Najbolji igrač: Ivan Svalina (Torcida Kavana Otok)
Najbolji vratar: Petar Pulić (Garaža Pujanke)
Najbolji strijelac:: Renato Buzov (Autopraonica Podrug color Dicmo)

Autopraonica Podrug color Dicmo – Prolić gradnja 6:1 (2:0)

Suci: M. Jadrijaveć st., M. Soldić

Autopraonica Podrug color Dicmo: Lončar, Grubišić, Goreta, Mišerda, Buzov (5), Đikić (1), Despotović, Pavičić, Ramadža, Rožić, Kuzmanić, Pavlović.

Prolić gradnja: Šimac, Vicić, Pervan, Brekalo, Banić, Rančić, Prolić, Vukušić, Bešlić, Glavinić, Mujan (1), Olujić.

U susretu za treće mjesto sastali su se Autopraonica Podrug color Dicmo i Prolić gradnja. Drame u ovom dvoboju nije bilo niti u natruhama. Već nakon 20 minuta Podrug color je imao prednost od 2:0, da bi u nastavku na krilima peterostrukog strijelca Renata Buzova došli do uvjerljive pobjede od 6:1. Trećeplasiranoj momčadi je uz pehar pripala i nagrada od tri tisuće kuna, dok je poraženi u ovom dvoboju zaslužio nagradu od tisuću kuna.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh