Glavičanima presudna utakmica

Autor/ica
Objavljeno: 21 travanj, 2017

nk_glavice_2

Prije izvjesnog vremena na stranicama Ferate objavili smo priču NK Glavice o ulasku u novu sezonu s podosta poteškoća, od igračkih do financijskih.

Kada su na početku ovog dijela prvenstva izvukli bod podno kliške tvrđave protiv jednog od favorita prvenstva Uskoka, činilo se kako će ova mlada momčad, čiji je prosjek starosti tek 18 godina, uspjeti bez većih poteškoća sačuvati status člana 1. ŽNL. Međutim, nakon toga uslijedili su rezultatski minusi koji su ovu mladu, ali nadarenu momčad, doveli do dna ljestvice ovog natjecanja. Mladići vrijedno i marljivo rade i to bi trebalo s vremenom doći na naplatu, u pozitivnom smislu.

Pred njima je jedna utakmica koja može pogurati taj optimizam, a to je susret na domaćem terenu protiv kvalitetnog Jadrana iz Tučepa. Pobjedom bi mladi glavički nogometaši ostavili u sebi realnu nadu da u nastavku prvenstva ostvare ostanak u prvom županijskom nogometnom razredu. U protivnom, sve je izglednije kako bi se priključili četvorki s cetinskog kraja koja igra u 2. ŽNL (Tekstilac, Čaporice, Vrlika, Trilj). Sada je bitna potpora svih ljubitelja nogometa u Glavicama mladim nogometašima Matasu, Grčiću, Buljanu, Jukiću, Bazini i ostalima da ostvare potrebnu pobjedu.

Susret Glavica i Jadrana iz Tučepa na rasporedu je u subotu od 16,30 sati u Glavicama.

Facebook