Građani se i dalje žale: Led otežava pristup ‘Maslačku’

Autor/ica
Objavljeno: 12 siječanj, 2019

Na mail Ferate i dalje stižu pritužbe kako pojedini djelovi grada, odnosno prilazi pojedinim institucijama nisu očišćeni od snijega i leda te kao takvi predstavljaju opasnost za građane.

Nakon što smo jučer upozorili kako je dječji vrtić ‘Alkarć’ u Brnazama okovan ledom, javila nam se još jedna zabrinuta čitateljica koja je kazala kako je jako loša situacija i kod vrtića Maslačak.

‘Roditelji se parkiraju na parking koji je ispred vrtića i između zgrada koji je čitavi pod ledom. Prestrašno. Ali ne samo to, veći dio ulice koja ide od raskrižja kod Pinjura prema centru je također pod ledom tako da se ni tu ne može stati za odvesti dijete u vrtić. Inače, vrtić Maslačak ima problem i kad je kiša ili sada kada se topi snijeg, budući da je u samom dvorištu jako sklizav pod. Uvjeti su grozni’, stoji u dopisu čitateljice čiji su podaci poznati redakciji.

Naš reporter Ante Botić danas oko podne je obišao teren oko vrtića Maslačak, a samo stanje najbolje će prenijeti fotografije koje je tom prilikom snimio…

Print Friendly
Facebook
Na vrh