Gradska sportska dvorana Ivica Glavan Ićo dobila Uporabnu dozvolu

Autor/ica
Objavljeno: 11 listopad, 2018

Upravni odjel za graditeljstvo i prostorno uređenje Splitsko-dalmatinske županije, Ispostava Sinj danas, 11. listopada izdao je Uporabnu dozvolu Gradu Sinju za Gradsku sportsku dvoranu Ivica Glavan – Ićo.

Ovom dozvolom Gradu Sinju je dozvoljena uporaba sportske dvorane kao i vanjskih sportskih terena te postrojenja za zapaljive plinove. Aktom je utvrđeno da je predmetna građevina izgrađena u skladu s izvršnim/pravomoćnim aktom za građenje u pogledu ispunjavanja temeljnih zahtjeva za građevinu, lokacijskih uvjeta i drugih uvjeta određenih aktom za građenje.

Zadovoljstvo što je dvorana nakon punih pet godina od postavljanja kamena temeljca dobila uporabnu dozvolu izrazila je gradonačelnica Sinja Kristina Križanac.

‘Dugoočekivana prva gradska sportska dvorana dobila je danas pravomoćnu uporabnu dozvolu na zadovoljstvo svih građana našega grada, pogotovo sportske javnosti’, kazala je radonačelnica Sinja Kristina Križanac.

Gradonačelnica Križanac je najavila svečano otvaranje dvorane, no nismo uspjeli saznati kada će to biti.

‘Naravno da pripremamo primjereno svečano otvaranje i naša javnost će biti pravovremeno obaviještena o terminu otvaranja Gradske sportske dvorane.’

 

Print Friendly
Facebook
Na vrh