Marino Trans

Gradsko kino Sinj: ‘Leo Da Vinci: Misija Mona Lisa’ i ‘Osvetnik’

Autor/ica
Objavljeno: 20 travnja, 2018
kinoooo

U Gradskom kinu Sinj narednih nekoliko dana prikazivat će se dva filma.

Od večeras do utorka, 24. travnja s početkom u 18,30 sati prikazivat će se animirani film ‘Leo Da Vinci: Misija Mona Lisa’.

Život u gradu Vinciju prolazi mirno: mladi Leo da Vinci radi na novim izumima uz pomoć prijatelja Lorenza dok ih njegova simpatija Lisa promatra i podruguje im se. Jednog dana Lisinu kuću zahvati iznenadni požar te obitelj više ne može plaćati dugove. Da bi spasili Lisu od neželjene udaje za plemića, ekipa se upusti u avanturu pronalaženja blaga i sukoba s piratima uz pomoć Leovih genijalnih izuma.

Od sutra, 21. travnja do utorka, 24. travnja s početkom u 20, 15 sati prikazivat će se akcijsko-kriminalistički film ‘Osvetnik’.

Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) je kirurg koji svakodnevno svjedoči posljedicama nasilja u svom gradu. Jednog dana tako u njegovu bolnicu stižu i njegova supruga (Elisabeth Shue) i kći (Camila Morrone) koje su bile žrtve napada u njihovom zajedničkom domu. Budući da je policija preopterećena drugim zločinima, Paul, željan osvete, kreće u lov na napadače svoje obitelji. Kada anonimni ubojica zločinaca počne privlačiti medijsku pažnju, grad se pita je li taj smrtonosni osvetnik anđeo čuvar… ili ljuti krvnik.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh