HDZ Trilj: Ivan Bugarin kandidat za zamjenika gradonačelnika

Autor/ica
Objavljeno: 21 travanj, 2017

ivan_bugarin

Uz Ivana Šipića, kao kandidata za gradonačelnika Grada Trilja i nositelja liste, na sinoćnjoj sjednici Gradskog odbora HDZ-a Grada Trilja, jednoglasno je izabran i kandidat za zamjenika gradonačelnika za predstojeće lokalne izbore – Ivan Bugarin.

Ivan Bugarin, dipl. Ing. elektrotehnike, oženjen, otac troje djece. Kao dugogodišnji član stranke, političke aktivnosti započinje izborom za predsjednika Gradskog vijeća Grada Trilja 2009.godine i na čelu predstavničkog tijela ostaje dva mandata. Istovremeno, biran je kao potpredsjednik Gradskog odbora HDZ-a Trilj i predsjednik Temeljne organizacije HDZ-a Grab, te u posljednjem mandatu i član županijskog odbora HDZ-a SDŽ. Niz stranačkih aktivnosti širi vođenjem izbornog stožera dijela SDŽ na prethodnim parlamentarnim izborima.

Trenutno je zaposlen u komunalnom društvu Vodovod i odvodnja Cetinske krajine d.o.o. kao pomoćnik direktora za tehnička pitanja. Uz pripremu, provođenje i praćenje projekata sufinanciranih od strane Strukturnih fondova EU u svrhu zaštite vodnih resursa kroz poboljšanje sustava vodoopskrbe i odvodnje na području Dalmacije, član je i projektnog tima Hrvatskih voda za sve projekte aglomeracije Sinj, Trilj, Otok i Dicmo.

Facebook