Hrvace i Zagora remizirali, Pašajice feštale

Autor/ica
Objavljeno: 15 rujan, 2018
Foto: Jerko Blajić

Foto: Jerko Blajić

Bez golova je zaključen dvoboj Hrvaca i Zagore u kojem je, može se slobodno reći, svakoj momčadi pripalo po poluvrijeme…

Hrvace – Zagora 0:0

Hrvace – Igralište u Hrvacama. Gledatelja: 300
Sudac: Ante Žilić (Škabrnja)
Najbolji igrač: Željko Sablić (Zagora)

Hrvace: Tomić, Bartulović, Ajduković, Ivanišević, Ribičić, Božinović, Dadić (od 77. Udovičić), Glavaš, Radalj (od 86. Vojković), Visković, Ferić (od 67. Živaljić).

Zagora: Bulat, Melvan, Vuković (od 79. Barada), Pezo, Sablić, Slugan, Jurišić, Rajčić (od 64. Suman), Ćaleta, F. Bitunjac, Malčić (od 46. B. Bitunjac).

Prva obećavajuća situacija na utakmici viđena je pred golom Hrvaca kada je Sablić glavom pucao ravno u domaćeg vratara Tomića. Nešto kasnije Hrvace su preuzele inicijativu i počele sve opasnije prijetiti.

Prvo je odličnu akciju u 23. minuti zaključio Ribičić udarcem koji je nogom obranio Bulat, da bi nešto kasnije u dva navrata Radalj s lijeve strane prizemno kroz peterac tražio Ivaniševića koji je u oba navrata zakasnio za djelić sekunde. Krasno je i Dadić potegnuo s oko 22 metra, ali malo poviše grede.

U nastavku su gosti bili kudikamo konkretniji. Tako bilježimo pokušaj Vukovića iz 57. minute koji je završio preko gola, ali valja spomenuti i krasno dodavanje glavom Sablića. S druge strane terena jedan od opasnijih naleta Hrvaca u drugom dijelu finiširao je Ribičić kojem je vratar obranio i odbio u korner.

Ipak, do kraja je Zagora bile bliže pobjedi. Odličnu utakmicu odigrao je Željko Sablić, pogotovo u završnici u kojoj je vukao svaki napad Zagore i pritom suigrače dovodio u odlične prilike, ali oba Bitunjca i Pezo propustili su biti junaci susreta.

Svakako treba istaknuti i navijače Zagore, Pašajice, kojih se poveći broj dovezao u Hrvace i koji su primjer kako se navija za svoje i poštuje druge. Lijepa slika iz Hrvaca u svakom slučaju.

Tablica:

Tabl-3
Print Friendly
Facebook
Na vrh