HSP Sinj: Je li u našem gradu sve apsolutno ispolitizirano i privatizirano?

Autor/ica
Objavljeno: 12 kolovoz, 2019

Predsjednik Hrvatske stranke prava, Podružnica Sinj Ante Smoljo, u ime stranke uputio je otvoreno pismo gradonačelnici Sinja Kristini Križanac i Gradskom vijeću Grada Sinja u kojem se osvrću na dodjelu ovogodišnjih javnih priznanja Grada Sinja. Otvoreno pismo prenosimo u cijelosti:

‘Poštovani, HSP Podružnica Sinj ovim otvorenim pismom obraća sa vama navedenima kao nositeljima izvršne i zakonodavne vlasti grada Sinja a povodom još jedne uspješno izvedene političke trgovine uoči Dana grada Sinja a tiče se ovogodišnji nagrada grada. Ne znamo bili to nazvali komičnim i tužnim činom vijećnika koji su u paketu prihvatiti sve predložene kandidate . Sigurno jedno znamo u HSP iduće godine sve vijećnike HDZ ,SDP i Nezavisne vjećnike a koji su izglasali ovakvu dodjelu javnih priznanja predložit ćemo da se i njima u 2020 dodjele osobne nagrade grada Sinja. Nebitno su kriteriji, nebitne su zasluge , nebitno je tko predlaže i kako i zbog čega, bitna je samo dobra politička trgovina ja tebi ti meni i idemo dalje. Nevjerojatno ali istinito. E da to je Sinj.U ovom trenutku jedini kome možemo čestitati to je Predsjedniku Odbora za javna priznanja grada Sinja koji nije ni sazvao sjednicu gospodinu Stipislavu Jadrijeviću . Vjerojatno je znao i predosjećao u kojem pravcu će ići ovogodišnje nagrade grada. I dok uveliko račune političkih trgovina svatko sa svakim plaćaju građani Sinja ,pojedincima su bite samo igre a sa kojima želite uveseljavati građane Sinja makar je vlast ionako klinički mrtva i na aparatima .

Da kako mi u HSP nismo ni pozvani na svečanu sjednicu Dana grada Sinja niti bi se odazvali pozivu ali bi vam uredno zahvalili . I na kraju ostaje pitanje jeli u u našem gradu Sinju apsolutno sve ispolitizirano i privatizirano.’

Sinj dana.12.08.2019 godine

HSP Podružnica Sinj

Print Friendly
Facebook
Na vrh