Marino Trans

HTZ najavila Dan Antike–Utakmicu Delmata i Rimljana

Autor/ica
Objavljeno: 29 siječnja, 2020
gaj laberije

Hrvatska Turistička zajednica na svojim web stranicama utakmicu Delmata i Rimljana uvrstila je u top manifestacije te tako utakmicu promovira kao važan događaj za Republiku Hrvatsku.
Dean Poljak, predsjednik Udruge Gaj Laberije koja i organizira ovaj spektakl rekao je kako je  u 2019. godini iskazano veliko zanimanje medijskih kuća za projekt udruge Gaj Laberije.

‘Imali smo ponude brojnih udruga diljem RH za nastupanje na Danima Antike. Našoj Udruzi pridružio se veliki broj novih članova. Višegodišnje održavanje Dan Antike koji su postali važno nacionalno događanje, potiče nas za dodatno usmjeravanje energije na projekt ‘Delmatski tabor’ s paušalnom procjenom vrijednosti od 100 milijuna kuna, za koji imamo idejno rješenje i financijske pokazatelje. U izradi je projekt ‘ Turizam četiri grada’ na kojem radimo pune dvije godine, te niz manjih projekata koje će krenuti u 2021. godini, poput postrojavanja povijesnih postrojbi Dalmata i Rimljana ispred stele Gaja Laberija, a imaju za cilj skretanja veće pozornosti na Sinj i privlačenje investitora za naše kapitalne projekte’, rekao je Poljak

Ove godine Udruga se priprema za 15. tradicionalnu utakmicu, a carevi i carice biraju najbolje igrače koji će ih predstavljati.

Najavu Hrvatske turističke zajednice možete pogledati OVDJE

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh