Humanitarni turnir rukometnih veteranki zaključen slavljem Trogira

Autor/ica
Objavljeno: 11 ožujak, 2019

U staroj sportskoj dvorani jučer je održan 3. Humanitarni veteranski rukometni turnir za žene u organizaciji udruge Rukometne veteranke Sinj…

Sinjske veteranke ovog su puta prikupljale donacije u korist malene Done Jerkan iz Hrvaca, pri čemu su istaknule zahvalnost svima koji su se odazvali na ovaj poziv; gledateljima, sponzorima, obiteljima te sinjskim mažoretkinjama koje su nastupima uveličane ovaj hvalevrijedan događaj.

Što se tiče sportskog dijela natjecanja uz domaćina Sinj, još su nastupile veteranke iz Metkovića, Trogira i Zadra. Prvo mjesto u konačnici je pripalo Trogirankama, drugo mjesto Sinjankama, a treće prošlogodišnjim pobjednicama Zadrankama.

Iz redova Trogira dolazi najbolja igračica, vratarka iz ekipe Metkovića, dok je iz sinjskih redova Anita Olujić dobila priznanje za najbolju strijelkinju.

Udruga Rukometne veteranke Sinj djeluje već tri godine, koliko i organiziraju ovaj turnir, a kako najavljuju, tradiciju će nastaviti i naredne godine, ponovno s humanitarnim predznakom.

Konačni poredak:
1. RV Trogir
2. RV Sinj
3. RV Zadar
4. RV Metković

Print Friendly
Facebook
Na vrh