I u Sinju se snima video ‘Happy’

Autor/ica
Objavljeno: 27 veljača, 2014

ante_ivan

Po uzoru na mnoge gradove i u Sinju će se narednih dana snimati spot za svjetski megahit Pharella Williamsa ‘Happy’.

Megahit ‘Happy’ dobio je podršku mnogih gradova diljem svijeta, a svoja videa potom je snimiLo i nekoliko hrvatskih gradova. Inicijativu za snimanje videa ‘Happy’ pokrenuo je mladi sinjski snimatelj Ante Gugić, a snimanje spota bit će 4. ožujka, za vrijeme održavanja sinjskog maskenbala.

‘To je projekt u kojem ćemo naš grad pokušati prikazati što sretnijim. Sve je krenulo od videa Pharella Williamsa ‘Happy’. Dakle, bit je da cijeli dan plešemo i budemo happy. Drugi gradovi radili su spot u običnoj odjeći, ali meni je palo na pamet da bi mi mogli snimati umačkarani’, kazao je redatelj spota Ante Gugić te dodao da u snimanju mogu sudjelovati svi oni koji to žele.

‘Tako god želi nešto grupno napraviti može me kontaktirati pa ćemo se dogovoriti kada i kako snimati. Dogovorit ćemo grupu po grupu i snimati na najatraktivnijim lokacijama u gradu.’

Gugić ističe kako su mu se do sada javile mnoge udruge s područja Sinja koje su iskazale interes za sudjelovanje u spotu, a jedna od njih je i Krnjevalska udruga grada Sinja. Tajnik udruge Ivan Milošević pozvao je sve članove svoje udruge, ali i ostale građane da sudjeluju u snimanju sinjskog videa ‘Happy’.

‘Sve ovo je krenulo spontano. Gospodin koji je prvi snimio ovakav video u Glasgowu kazao je kako je izašao na ulicu i vidio vrlo negativnu stranu svog grada te je htio to promijeniti. Nakon što je snimio video kazao je kako je ponosan na svoj grad. Pa budimo i mi ponosni na svoj grad i u utorak, kada vidite kameru, obavezno smješak na lice i zaplešite! Ante će se to zabilježiti kamerom’, kazao je Ivan Milošević.

 

Print Friendly
Facebook
Na vrh