Iskusni Ljubo Šamadan novi igrač Alkara

Autor/ica
Objavljeno: 8 veljača, 2019

Foto: hkkzrinjski.info

Alkar će u nastavak sezone ipak ući pojačan u unutarnjoj liniji, a riječ je o sinjskoj publici dobro poznatom Kaštelaninu Ljubi Šamadanu

Šamadan je u prvom dijelu sezone igrao za Zrinjski iz Mostara koji nastupa u ABA-2 ligi, a svojim iskustvom trebao bi biti od velike koristi treneru Srđanu Helbichu.

Dugo je Alkar ciljao pojačanje za nastavak sezone, spominjao se i povratak odličnog Amerikanca Bootha, ali njegov angažman iziskivao je ipak prevelike troškove pa je izbor pao na 208 centimetara visokog 35-godišnjeg Kaštelanina.

U Zrinjskom je ove sezone odigrao ukupno 13 utakmica, a isti dres nosio je i prošle sezone. Nakon umirovljenja Vedrana Princa imao i status kapetana. Krajem siječnja raskinuo je mostarskim klubom.

U bogatoj karijeri nastupao je za Solin, Zrinjevac, Široki, Zagorje, Posušje, Svjetlost Brod, Slovan Ljubljana, Cedevitu, Mladost Zagreb, Šibenik, Kaštela, Bashkimi Prizren i Zrinjski.

Sinjski navijači najviše ga pamte kao igrača Šibenika u kojem je igrao od 2012. do 2015 godine.

Šamadan bi se odmah trebao priključiti treninzima, a vremena za pripremu i upoznavanje momčadi ima dovoljno, s obzirom na to da Alkar sljedeću utakmicu igra tek početkom ožujka i to u gostima kod Škrljeva.

Print Friendly
Facebook
Na vrh