Junak i Split bez pobjednika, topi se prednost Uskoka

Autor/ica
Objavljeno: 23 ožujak, 2019

Junak je u ovom kolu gostovao na Parku mladeži u Splitu, odakle se vratio s jednim bodom, što ga je dodatno približilo vodećem Uskoku…

Da je pobijedio, mogao je Junak u ovom kolu ponovno zasjesti na prvo mjesto u poretku, jer konkurencija je ostala bez bodova. Uskok je poražen od Kamena, dok je pravo iznenađenje priredio Imotski slavljem u Biogradu.

Dosta čvrsto iza lopte stajali su Split i Junak od prve minute, nitko nije htio napraviti krivi potez, stoga se na prvu veću priliku čekalo do 40. minute kada je Bašić-Šiško naciljao vratnicu. Pokazalo se u nastavku da je to bila i daleko najbolja prilika za gol.

Nekadašnji igrač Junaka, a danas Splita, Jure Gale u razmaku  od 58. do 63. minute zaradio je dva žuta kartona, čime je svoju momčad ostavio dobrih pola sata s igračem manje.

Bila je to velika prilika sinjskoj momčadi da preuzme inicijativu i nešto snažnije krene prema golu domaćih, ali izuzev udarca glavom Andrića u 81. minuti koji je završio iznad grede, ništa konkretnije nije viđeno od Junaka.

Čak se u tom vremenu na drugoj strani terena Gabrić dva puta našao u neugodnim situacijama, ali prvi put ga je zaustavio Cyprian, a drugi Bandalo.

Junak u sljedećem kolu dočekuje Imotski.

Rezultat:
Split – Junak 0:0

Tablica:

Print Friendly
Facebook
Na vrh