Marino Trans

Kerekeš novi-stari predsjednik sinjskog HSU-a

Autor/ica
Objavljeno: 21 rujna, 2013
kerekes_mucalo_vucemilo

Izvor: GO HSU Sinj

Jučer je u Sinju održana redovita Izborna skupština Gradske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika Sinja. Za predsjednika GO izabran je stari-novi predsjednik Ištvan Miško Kerekeš dok su za potpredsjednike stranke izabrane dvije dame Marija Mučalo i Ankica Vučemilo.

Za članove Gradskog odbor,a čiji su članovi po Statutu predsjednik i potpredsjednice, izabrani su još Željko Lakić, Branka Levantin, Ante Sesardić i Ljiljana Alfirević.

U Nadzorni odbor izabrani su Petar Peraica, Miro Šabić, Vicko Mijač, Ante Vučemilo i Vibor Barač.

Gradski odbor je za predstojeće Županijske izbore HSU-a predložio umirovljenog generalaHV-a Veselka Gabričevića kao  kandidata za predsjednika ŽO HSU-a Splitskodalmatinske županije. Gospoodin Gabričević je ujedno kao član predsjedništva HSU-a Hrvatske bo gost na Izbornoj skupštini sinjskih umirovljenika.

U svom obračanju Ištvan-Miško Kerekeš zahvalio se u svoje osobno te u ime svih novoizabranih članova predsjedništva GO HSU-a Sinja. Naglasio je da će se svi zalagati za unaprjeđenje životnog standarda umirovljenika ali i svih građana grada Sinja.

Posebno treba voditi računa o dostojanstvu najugroženijih i povećati napore u socijalnoj skrbi i humanitarnom djelovanju u korist onih kojima je to najpotrebnije.  Osobito je važno da ljudi koji žive u ovom gradu imaju stvarnu mogućnost utjecati na razvoj grada, na razvoj demokracije, socijalne osjetljivosti, gospodarstva, kulture, sporta ili bilo kojeg drugog segmenta kvalitetnog življenja, kazao je Kerekeš.

Predsjednik Kerekeš na kraju je naglasio da u Hrvatskoj stranci umirovljenika ima mjesta za sve građane bez obzira na starosnu dob i zvanje, kojima je cilj da od grada Sinja pokušaju napraviti mjesto u koje će svi dolaziti raširenih ruku, a odlaziti puna srca.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh