Koktel bar Faraon pobjednik turnira “Sinjski Maligani 2019”, dodijeljene i nagrade “Dite Maligana”

Autor/ica
Objavljeno: 14 kolovoz, 2019

Foto i tekst: Sinjski Maligani

U nedjelju 11. kolovoza odigrana je finalna večer 11. tradicionalnog turnira na male branke. Pobjednik turnira je ekipa Koktel bar Faraon , a u nastavku teksta ćete moći pročitati sve ostale detalje finalne večeri.

Program finalne večeri je započeo utakmicom za treće mjesto u kojoj je CB Back in black pobijedio ekipu Zabranjeni. Konačni rezultat je bio 2:0 +, a strijelce za osvajača trećeg mjesta su bili Ante Jurko i Jerko Zorica. Vrlo napeta utakmica koja je ponudila kvalitetu i sve ono što se od takve utakmice traži. Čestitamo i jednoj i drugoj ekipi te posebno čestitamo i zahvaljujemo gospodinu Slobodanu Borkoviću predstavniku i vlasniku CB Back in black koji je novčanu nagradu za osvojeno treće mjesto donirao u humanitarne svrhe za djevojčicu za koju se skupljao humanitarni prihod. Iznos koji je njegova ekipa osvojila je bio 3000kn , a također su osvojili pehar za treće mjesto i brončane medalje za svakog igrača. Ekipa Zabranjeni je za četvrto mjesto osvojila novčanu nagradu u iznosu od 1000kn.

Nakon utakmice za treće mjesto uslijedila je revijalna utakmica koja je ponudila pregršt zabave i prave šale te vrhunski upotpunila program. Stara momčad Sinjskih Maligana je protiv Mlade momčadi Sinjskih Maligana uspjela odnijeti pobjedu konačnim rezultatom 3:2. Mladići su pokazali veliki talent, ali nisu imali šanse protiv stare garde.

Nakon revijalne utakmice krenule su prijave za nagradnu igru na koju se prijavilo ukupno 65 sudionika. Nakon što su svi pucali svoju seriju penala u igri su ostala 3 sudionika koja su pogodila sva tri penala. Nakon pripetavanja pobjedu je odnio Robert Vinko Pavičić koji je za prvo mjesto osvojio biciklu marke Trek koju smo preuzeli u objektu Matić Prom.

Čestitamo i zahvaljujemo našem Robiju koji je osvojenu biciklu donirao za djevojčicu za koju se skupljao humanitarni prihod. Jedna vrlo lijepa gesta koja zaslužuje svaku pohvalu. Drugoplasirani u nagradnoj igri bio je Marko Librenjak koji je za drugo mjesto osvojio sunčane naočale koje smo preuzeli u Zlatarni i Optici Vitić. Trećeplasirani u nagradnoj igri bio je Tomislav Šepček koji je za treće mjesto osvojio večeru za 4 osobe u Restoranu i Pizzeriji Tendi.

Po završetku nagradne igre finalnu večer su svojim nastupom uljepšale Sinjske Mažoretkinje kojima ovim putem zahvaljujemo što su se odazvale i upotpunile turnir.

Nakon ljepših polovica na teren su istrčale dvije najbolje ekipe turnira. U vrlo neizvjesnoj i napetoj utakmici Koktel bar Faraon je uspio savladati branitelje naslova koji su ove godine igrali pod imenom CB Time out Aparati za zabavu Nike i Faraon je tako zasjeo na tron malih branki u Cetinskoj krajini. Kaštelanski derbi je konačnim rezultatom od 2:0 otišao na stranu Faraona, a strijelci su bili Ante Škopljanac i Joško Sunara.

Vrlo zanimljiva utakmica koja je u svakom pogledu opravdala epitet finala turnira. Koktel bar Faraon je za prvo mjesto osvojio 12000kn te pehar za prvo mjesto i zlatnu medalju za svakog igrača, dok su CB Time out Aparati za zabavu Nike osvojili 6000kn te pehar za drugo mjesto i srebrne medalje za svakog igrača.

Koktel bar Faraon je nastupio u sastavu: Stipe Dolić, Ante Škopljanac, Mladen Rožić, Joško Sunara, Jure Bašić, Ivan Šimunović te Ivan Rajić.

CB Time out Aparati za zabavu Nike su nastupili u sastavu: Toni Kovačević, Toni Legčević, Robert Vinko Pavičić, Krešo Vranješ, Mladen Burilović te Joško Jelavić. Voditelj ekipe je bio Joško Marin.

U poluvremenu finalne utakmice uslijedila je dodjela tradicionalne nagrade Dite Maligana za sezonu 2018/2019 koju je iz redova NK Junak osvojio Petar Bašić – Šiško, a iz redova KK Alkar Hrvoje Vučić. Čestitamo našim dečkima i nadamo se da su prigodni vatromet i bakljada dodatno upotpunili njihovu čast i radost.

Tijekom cijele večeri u tijeku je bila humanitarna akcija za djevojčicu Anamariju Držak koja ima teški problem sa sluhom. U akciji se prikupilo 7500kn koliko je i dovoljno za slušni aparat jer drugu polovicu aparata u vrijednosti 15000kn plaća osiguranje. Zahvaljujemo svima koji su podržali akciju i nadamo se kako će u budućnosti ovo biti češća pojava. Također i bicikla iz nagradne igre ide u ruke Anamariji i sigurni smo da će je to dodatno razveseliti.

Jedini dio organizacije koji nije odrađen bio je live prijenos za koji su zaduženi bili djelatnici radnje AB Foto koji su jednostavno zaboravili na nas i nisu ispoštovali dolazak na finalnu večer. Nećemo nikoga vrijeđati ni sramotiti , ali smatramo da bi u takvim stvarima neki red trebao postojati.

Najbolji strijelac turnira je treću godinu zaredom bio Toni Legčević iz CB Time out Aparati za zabavu Nike. Ukupno je postigao 6 pogodaka. Najbolji igrač turnira bio je Mladen Rožić iz pobjedničke ekipe Koktel bar Faraon. Obojica su za svoj uspjeh osvojili po 500 kn i prigodni pehar.

Čestitamo svim ekipama i pojedincima što su osvojili nagrade i ovim putem čestitamo i zahvaljujemo svim ekipama kojih je ukupno nastupilo 63. Bilo nam je zadovoljstvo ovih mjesec i pol dana prave igre i druženja te se radujemo povratku ovogodišnjih ekipa i dolasku još više novih.

Čestitamo sucima Mariju Soldiću, Mariju Jadrijeviću, Mladenu Labroviću, Josipu Grčiću, Anti Bošnjaku i Branimiru Poljaku na dobro odrađenom poslu u kojem su svi zajedno sudili ukupno 63 puta.

Zahvaljujemo se svim sponzorima koji su pomogli u organizaciji ovoga tradicionalnog sportsko-društvenog događaja.

Print Friendly
Facebook
Na vrh