Marino Trans

Koncert Orkestra HRM-a i Mješovitog zbora grada Sinja

Autor/ica
Objavljeno: 31 ožujka, 2019

Povodom obilježavanja 12. obljetnice ustrojavanja Gardijske mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske, večeras 31. ožujka u gradskoj kino dvorani u Sinju upriličiti će se lijepa koncertna večer.

Na koncertu koji će početi u 19 sati nastupit će Orkestar HRM-a i Mješoviti zbor grada Sinja sa solistima. Gostujući u programu Hit radija, zapovjednik Orkestra HRM-a bojnik Milan Milas istaknuo je kako je ovo glazbeno-kulturni dar građanima Sinja i cetinskog kraja u prigodi obljetnice Gardijske mehanizirane brigade.

‘Nadam se jednom lijepom, ugodnom glazbenom događaju večeras u Sinju. Naš orkestar izvest će nekoliko glazbenih brojeva evergreena, vrlo popularnih pjesama na glazbenoj sceni kao što su Ljubav je kao vino i Ništa nova, a sve će završiti spletom domoljubnih pjesama. Uz nas nastupit će solisti Uršula Najev, Helena Gudelj, Kristijan Ordulj i Jakov Koščina, a orkestrom će dirigirati maestro Tonći Čičerić‘, kazao je Bojnik Milan Milas.

Uz pripadnike HRM-a na ovom koncertu sa zanimljivim programom i pjesmama Zemlja dide mog, Tvoja zemlja i Viva Croatia nastupit će Mješoviti zbor grada Sinja pod ravnanjem Marije Župić. Kao solist nastupit će bas Božo Župić, a na trubi Tomislav Tomašević.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh