Miro Bulj: ‘Ne bojim se nikoga!’

Autor/ica
Objavljeno: 11 siječanj, 2017

miro_bulj110117

Saborski zastupnik Miro Bulj održao je konferenciju na kojoj je komentirao informaciju koja se danas pojavila u medijima da ga bivši premijer i predsjednik HDZ-a tuži za klevetu. Bulj je poručio kako se nikoga ne boji.

Ovu informaciju mediji su dobili od saborskog zastupnika Ivana Pernara, koji je na svom facebook profilu napisao kako je dobio poziv iz Mandatno – imunitetnog povjerenstva da bivši šef HDZ-a Tomislav Karamarko tuži Božu Petrova i Mira Bulja za klevetu.

Bulj je istaknuo kako ne zna za što ga se točno tuži te da je za to doznao iz medija. Pozvao je sve koji su bili u hrvatskim vladama, Ustavnom sudu, one koji su bili savjetnici predsjednika, te koji su trebali štiti nacionalne interese dok se hrvatske branitelje lociralo, transferiralo i procesuiralo, da podignu tužbu protiv njega, na što će biti ponosan.

‘Sve što sam napravio u proteklom mandatu, što sada činim i što ću činiti ubuduće bit će u zaštiti nacionalnih interesa. U politiku sam se i uključio zbog onih koju su opljačkali hrvatske resurse. Ponosan sam na ovo sve. Kao što su naše heroje locirali, transferirali i procesuirali, mogu slobodno i mene. Ja ih se ne bojim. Šaljem im poruku: gospodo, vi koji ste krivi za stanje u društvu, zbog izdaje nacionalnih interesa, nećete! Ne bojim se nikakvih tužbi’, poručio je Miro Bulj.

Na pitanje namjerava li se kandidirati za gradonačelnika Sinja na nadolazećim lokalnim izborima, Bulj je kazao:

‘Nezavisna lista Mira Bulja će izaći na lokalne izbore, a u sastavu MOST-a i na županijske izbore. O kandidatu za gradonačelnika javnost će biti obaviještena uskoro. Spremni smo preuzeti upravljanje u ovome gradu u kojem je sve lošije. Imat ćemo pobjedničkog kandidata’, naglasio je Miro Bulj.

Facebook