Mješoviti zbor Grada Sinja nastupio u Grudama

Autor/ica
Objavljeno: 10 studeni, 2019
koncert grude

Izvor: www.grude.com

Mješoviti zbor Grada Sinja, pod vodstvom prof. Marije Župić nastupio je u crkvi svete Kate u Grudana, povodom proslave Dana Općine Grude.

Uz Mješoviti zbor nastupili su i tenor HNK Split Vinko Marojević i bas HNK Split Božo Župić, jedan od deset najboljih basova svijeta. Također na klaviru su nastupile i Gruđanke Gabrijela Iličić i Brigita Šilić. Svojim nastupom oduševili su okupljenu publiku, a posebne riječi hvale uputio je grudski župnik fra Stanko Pavlović:

‘Iz mog srca najljepše riječi zahvale vama izvođačima, članovima Mješovitog zbora Grada Sinja. Bog vas blagoslovio i hvala vam do neba. Vaše pjesme će odjekivati i još dugo ostati u našoj crkvi, a mi ćemo ih slušati srcem. Hvala profesoricama naše glazbene škole, hvala našem načelniku jer bez njega puno toga ne bi bilo. Ma što bi mi Hercegovci bili bez Gospe, ma što bi vi Sinjani bili bez Gospe! Ja bih zamolio vas i sve nas da zajedno otpjevao Rajska Djevo Kraljice Hrvata’, kazao je grudski župnik, a njegova želja potom je i ispunjena.

koncert grude
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh