Mladi nogometaši OSK-a i Čaporica oduševili na turniru na Visu

Autor/ica
Objavljeno: 15 travanj, 2019

Na 13. malonogometnom turniru ‘Sv. Jurja Vis’, koji je održan ovoga vikenda, odlične rezultate postigli su mladi nogometaši OSK-a iz Otoka i NK Čaporice – Trilj.

Mladi Otočani, pod vodstvom trenera Svemira Šušnjare, osvojili su prvo mjesto u kategoriji 2008/2009 godište. Otočani su u ovoj kategoriji imali i najboljeg igrača Petra Žuljevića i najboljeg strijelca Davida Ercega.

Nogometaši Čaporica poraženi su u finalnom ogledu protiv HEP Elektroprijenos u kategoriji 2004/2005 godište, u kojoj je njihov igrač Dominik Vukelja bio najbolji strijelac. Mladići iz Čaporica igrali su i u kategoriji i to 2006/2007 godište, te u katgoriji 2008/2009 u kojoj su osvojili četvrto mjesto. Čaporičane su vodili treneri Antonio Živaljić te Željko i Ćiro Lagator.

Na turniru su nastupile 33 ekipe u 3 kategorije i to domaćini NK Vis, NK Čaporice – Trilj, NK OSK, NK Elektroprijenos Split, NK Tomislav Cerna, NK Brazzia Supetar, NK Croatia Stankovci, NK Talent, NK Solin, NK Gošk, RNK Split, NK Maslina Šolta, NK Vatrogasac Zaprešić i NK Bili As.

Print Friendly
Facebook
Na vrh