Marino Trans

‘Mrtvine’ na Državnoj smotri

Autor/ica
Objavljeno: 23 svibnja, 2014
du_most_trilj

Izvor: DU ‘Most’ Trilj

Dramska udruga Most iz Trilja danas nastupa na 54. festivalu hrvatskih kazališnih amatera u Vodicama, gdje će izvesti predstavu ‘Mrtvine’.

Predstava ‘Mrtvine’ po ocjeni stručnog žirija, selektorice prof. dr .sc. Sanje Nikčević, proglašena je najboljom između deset odigranih predstava na 5. Smotri dramskih amatera Splitsko-dalmatinske županije koja se ove godine organizirala u Trilju. Nagradu za najbolju glavnu glumicu dobila je Ana Ćaleta, a nagradu za najbolju mušku ulogu dobio je Konstantin Prcela.

U predstavi igraju još Mirjana Dukić, Dijana Kundid, Nela Bašić, Romano Tadić i Nada Lapić koja je ujedno i autorica predstave. Svi su za nastupe dobili izvrsne kritike selektorice, što nije ni iznenađujuće obzirom na dugogodišnje iskustvo i velik broj odigranih predstava.

Državno natjecanje, odnosno FHKA traje od 23. do 25. svibnja u Vodicama i od 30. svibnja do 1. lipnja u Slavonskom Brodu. Svi ljubitelji dramske umjetnosti i publika DU ‘Most’ pozvani su na predstavu u ‘Mrtvine’, koja će biti izvedena večeras u 19 sati i 30 minuta u Kulturnom centru Vodice. Ulaz je slobodan.

Facebook
Na vrh