Na području PP Sinj ovoga vikenda sankcionirano 66 prekršaja

Autor/ica
Objavljeno: 15 travanj, 2019

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske provedene su pojačane aktivnosti u prometu kojom prilikom je utvrđeno 906 prekršaja, od kojih je 66 bilo na području Cetinske krajine.

Od ukupnog broja prekršaja na području PU SD, 71 se odnosio na upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola, a 399 na prekoračenje brzine. Osim toga, 182 osobe nisu koristile sigurnosni pojas za vrijeme vožnje, a 30 ih je koristilo mobitel za vrijeme upravljanja vozilom, dok je 12 osoba upravljalo vozilom prije stjecanja toga prava. Evidentirana su 3 prekršaja koje su počinili ponavljači teških prekršaja u prometu, tzv. recidivisti.

Za vrijeme pojačanih aktivnosti u prometu evidentirano je 16 prometnih nesreća, u kojima je 7 osoba lakše ozljeđeno, dok je u 11 prometnih zabilježena samo materijalna šteta.

Na području PP Sinj za vrijeme pojačanih aktivnosti u prometu sankcionirano je ukupno 66 prekršaja, od kojih 13 u odnosu na upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola, 22 na prekoračenje brzine, a 5 na nekorištenje sigurnosnih pojaseva u vozilima.

Print Friendly
Facebook
Na vrh