Natali Šarić gostuje u ‘Petkom u 5’

Autor/ica
Objavljeno: 8 studeni, 2018

Sutra, 9. listopada u 17 sati u Gradskoj knjižnici Sinj nastavlja se program ‘Petkom u 5’, kojeg je organizirala udruga Sinjski ferali, u okviru obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige.

Ovoga puta u ‘Petkom u 5’ gostuje Natali Šarić. Natali je rođena u Sinju, a školovala se u Splitu, Sarajevu i Beogradu. Stvara u Hrvatskoj i u regiji. Trinaest godina radila je u osnovnim školama u Beogradu kao profesor razredne nastave, a posljednjih godina radi u Splitu kao edukator rehabilitator. Piše udžbenike za mlađi uzrast, priručnike, poeziju, kratku prozu i igrokaze za djecu. Radovi su joj zastupljeni na mrežnim stranicama, u književnim i školskim časopisima, magazinima i zbornicima, a pjesme i ilustracije u čitankama, početnicama i udžbenicima u Hrvatskoj i u inozemstvu. Autorica je i kompleta od 8 zbirki, koje je napisala za udrugu ‘Jak kao Jakov’, od čije prodaje su sredstva namijenjena za djecu, najteže bolesnike, koji se liječe na KBC Rebro. Komplet zbirki ilustrirala je Martina Vizec, sestra jednog oboljelog dječaka.

Dodajmo kako program obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige u Sinju završava 16. studenog, kada će gostovati spisateljica Danijela Volarević Rančić.

Print Friendly
Facebook
Na vrh