Odličan nastup mladih nogometaša OSK-a na turniru u Solinu

Autor/ica
Objavljeno: 11 veljača, 2019

Lijepe vijesti stigle su jučer iz Solina u Otok, točnije u Nogometni klub OSK. Uzrast početnika ovog kluba (2008. godište i mlađi) sudjelovao je na velikom turniru koji je trajao tri dana i na kojem je bilo 20-ak klubova sa 40 momčadi podijeljenih u tri kategorije te u jakoj konkurenciji (Lokomotiva, Split, Adriatic, Union…) osvojio odlično drugo mjesto.

Momčad koju trenira Svemir Šušnjara tako je kreirala najveće iznenađenje turnira, ali apsolutno zasluženo – OSK je završio kao prvoplasirana ekipa u grupi ispred renomiranih klubova kao što su Split i Lokomotiva, a potom je kroz završnicu preko Talenta i Omladinca došao do finala protiv Adriatica u kojem su protivnici pred sam kraj postigli pogodak za 1:0.

Nakon poraza u finalu bilo je malo tuge, ali nije bilo razloga jer je ovo veliki uspjeh za OSK, a ekipa na čelu s trenerom zaslužuje sve pohvale za ovaj rezultat koji je plod kvalitetnog i sustavnog rada.

Otočani su imali i najboljeg pojedinca turnira u kategoriji vratara – Marina Radnića, a treba istaknuti kako su sve momčadi igrale isključivo s 2008. godištem, dok je u momčadi OSK-a polovica igrača rođena 2009. godine što je u ovom uzrastu velika razlika te taj podatak ovaj rezultat čini i većim.

Po još jednoj stvari je OSK oduševio sve prisutne – na turniru je sudjelovalo oko 600 djece, a jedino su u ekipi OSK-a bile dvije djevojčice – Gabriela Jukić i Lana Matijašević.

Popis igrača: Marin RADNIĆ, David ERCEG, Frano KAMBER, Ivan POLJAK, Gabriela JUKIĆ, Andrej ROMAC, Petar ŽULJEVIĆ, Josip ŽULJEVIĆ, Lana MATIJAŠEVIĆ, Josip MILANOVIĆ-LITRE, Stipan LACO, Toni TADIĆ-ŠUTRA, Ante SAMARDŽIĆ, Mateo VULETA, Karlo PERKOVIĆ-TABAK, Bruno MILANOVIĆ Trener: Svemir ŠUŠNJARA.

Print Friendly
Facebook
Na vrh