Odlična ponuda na Peškariji, počeli radovi na IEC-u…

Autor/ica
Objavljeno: 15 ožujak, 2019

Lijepo vrijeme i ovoga jutra izmamilo je brojne Sinjane i Cetinjane u sam centar Sinja.

Kao i svakog petka, najviše sugrađana zatekli smo na Peškariji, gdje ih je ponovo dočekala odlična ponuda. Tako su na bancima s ribom jutros mogli kupiti srdele, mola, palamide, komarče, trlje…, sve po standardnim cijenama.

Na bancima s domaćim i povrtlarskim proizvodima moglo se pronaći obilje špinata, kupusa, salate, kapule, luka, krumpira, graha, jabuka, domaćih jaja, sira, pancete itd.

Osim Pekšarije jutros smo obišli i sinjski Hipodrom gdje su prije dva dana počeli radovi na izgradnji Interpretacijsko-edukacijskog centra Sinjska alka s parkiralištem. Djelatnici zajednice gospodarskih subjekata Inero d.o.o. i GEOIN Split d.o.o. kažu nam kako su u tijeku radovi na ograđivanju gradilišta. Podsjećamo, vrijednost radova na IEC Sinjska alka je 26,5 milijuna kuna, a radovi bi trebali biti gotovi do 31. prosinca 2019. godine.

Nakon Hipodroma, obišli smo i radove na prostoru bivše tvornice Dalmatinka. U tijeku je čišćenje desne hale i postavljanje prozora. Kako doznajemo, nakon toga počet će radovi na obnovi krovišta.

Print Friendly
Facebook
Na vrh