Održana 1. Izvještajno-tematska Konvencija sinjskog SDP-a

Autor/ica
Objavljeno: 13 travanj, 2019

U prostorijama sinjskog SDP-a danas je održana 1. Izvještajno-tematska Konvencija Gradske organizacije SDP-a Sinj.

Uz vodstvo sinjskog SDP-a, na Konvenciji se okupilo nekoliko članova stranke, a razgovaralo se o učinjenom u proteklom periodu i planovima za buduće razdoblje.

Predsjednik GO SDP-a Sinj Nikola Vučković istaknuo je kako je u proteklih godinu dana, otkako je novo rukovodstvo preuzelo vođenje sinjskog SDP-a, održano ukupno 12 sjednica Gradskog odbora, u pravilu jednom mjesečno. Razmatrali su uglavnom pitanja koja se tiču širokog kruga ljudi, poput blokiranih ili umirovljenika, te nudili rješenja za rješavanje socijalnih i komunalnih problema u Gradu Sinju, problema u prometu, vrtića, itd. Dodao je kako su i argumentirano ukazivali na niz propusta aktualne sinjske vlasti.

‘Pred nama su izbori za Europski parlament i izbori za vijeća mjesnih odbora, gdje očekujemo dobre rezultate, povratak SDP-a na mjesto koje mu objektivno i pripada te potvrdu svega onoga što smo radili i isticali u proteklom periodu. Ono što mi posebno budi nadu jest činjenica da su nas građani prepoznali kao nekoga tko će beskompromisno iznijeti njihov problem i zauzeti se za njegovo rješavanje. U tom kontekstu uputili smo jako puno pitanja prema izvršnoj vlasti, ali i neke od poduzetih inicijativa na Gradskom vijeću, bile su upravo rezultat suradnje s građanima koji su nam se obratili’, naglasio je Vučković.

Print Friendly
Facebook
Na vrh