Održano druženje Otočana u Zagrebu

Autor/ica
Objavljeno: 13 lipanj, 2018
Otočani-01

Ovogodišnji skup žitelja Župe Sv. Luke koji žive u Zagrebu, a porijeklom su iz Općine Otok na Cetini održan je 9. lipnja, sa misnim slavljem u crkvi Blažene Djevice Marije Žalosne u zagrebačkom naselju Špansko.

Svečano misno slavlje predvodio je fra Mate Matić uz pratnju zbora ‘Janjevo’, a na njemu se okupilo oko 150 starijih i mlađih ‘Zagrepčana’ porijeklom iz Otoka.

Na završetku misnog slavlja u ime organizacijskog odbora svima se zahvalio Mario Milanović Litre, koji je pozdravio načelnika općine Otok gospodina Dušana Đulu i sve prisutne, te je u ime organizaciskog odbora najavio da će još sljedeće godine organizacijski odbor ‘odraditi’ isti skup, a nakon toga organizaciju nadalje predati mlađoj generaciji.

Na zajedničkom druženju u restoranu ‘Biberon’ okupilo se nešto više Otočana koje je pozdravio načelnik Dušan Đula, koji je tom prigodom najavio veći angažman Općine u organizaciji susreta sljedeće godine, na zadovoljstvo svih okupljenih.

Za dobru atmosferu na druženju pobrinuo se Mate Grgat sa svojom klapom i prigodnom glazbom, naravno nije izostala domaća rera.

Otočani-02
Print Friendly
Facebook
Na vrh