Okrugli stol ‘Oblici potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju’

Autor/ica
Objavljeno: 11 lipanj, 2018
alkarski-dvori

U okviru provedbe projekta ‘Ruke pomoći u Cetinskoj kraji, u utorak, 12. lipnja u 18 sati u Alkarskim dvorima održava se okrugli stol na temu ‘Oblici potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju’.

Na okruglom stolu predstaviti će se zakonski propisi koji reguliraju socijalne usluge. Oblike potpore će predstaviti: Centar za socijalnu skrb Sinj, Gradsko društvo Crvenog križa Sinj, Patronažna služba, Caritas Župe Gospe Sinjske, Udruga umirovljenika Sinj, Starački dom Libertas, Udruga za civilno društvo i kvalitetu življenja Srma Sinj, te CERURA HR koja će predstaviti program zapošljavanja žena iz projekta ‘Ruke pomoći u Cetinskoj krajini’.

‘Pozivamo potencijalne korisnike projekta (osobe starije životne dobi, u nepovoljnom položaju, s invaliditetom, s naglaskom na hrvatske branitelje a koji ispunjavaju navedene uvjete da žive u samačkom kućanstvu, žive u zajedničkom kućanstvu ali im ukućani ne mogu osigurati potrebnu skrb, nemaju ugovor o doživotnom uzdržavanju i ne ostvaruju pravo na uslugu potpore i podrške na nekoj drugoj osnovi), zainteresirane članove njihovih obitelji i sve ostale zainteresirane na okrugli stol’ poručuju iz Centra za ruralni razvoj, koji organizira ovaj okrugli stol.

Print Friendly
Facebook
Na vrh