Otok: Održana 9. sjednica Općinskog vijeća

Autor/ica
Objavljeno: 16 svibanj, 2018
otok_slika

Jučer je u prostorijama Općine Otok održana 9. sjednica Općinskog vijeća Općine Otok.

Vijećnici su raspravljali i ujedno prihvatili svih sedam predviđenih točka dnevnog reda. Općinski načelnik Dušan Đula posebno je istaknuo važnost prihvaćanja Prijedloga Odluke o odabiru osobe za obavljanje komunalne djelatnosti održavanja objekata i uređaja javne rasvjete na području Općine Otok.

‘Ta je točka na prošloj sjednici bila sporna, iako sam i tada vjerovao kako zbog nesnalaženja nije prošla, ali evo sada je većinom glasova i ja sam zadovoljan ovom odlukom vijećnika, kao i činjenicom kako su i ostale točke dnevnog reda prihvaćene’, kratko je komentirao načelnik Općine Otok Dušan Đula, ističući kako će ove poslove za potrebe Općine otok obavljati tvrtka ENERGOPLAN d.o.o Trilj.

Jednoglasno su prihvaćene točke Dnevnog reda – Usvajanje zapisnika s 8. Sjednice Općinskog vijeća Općine Otok, Prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Statuta Općine Otok, Prijedlog Odluke o raspoređivanju sredstava za rad političkih stranaka i liste grupe birača zastupljenih u Općinskom vijeću Općine Otok za 2018. godinu, Izvješće o radu davatelja usluge za 2017. godinu – Čistoća Cetinske Krajine d.o.o.

Većinom glasova prihvaćeno je izvješće o godišnjem izvještaju o izvršenju Proračuna Općine Otok za 2017 godinu.

Print Friendly
Facebook
Na vrh