Otvoren 9. Dječji tjedan ‘Dani radosti, igre i mira’

Autor/ica
Objavljeno: 7 prosinac, 2018

U okviru manifestacije ‘Advent u Sinju’ jučer je svečano otvoren 9. Dječji tjedan ‘Dani radosti, igre i mira 2018.’, kojeg je organizirala udruga Cjelovit život.

U dvorani Gospe Sinjske upriličen je glazbeno-scenski nastup Dječjeg zbora iz Brnaza koje su pripremili voditeljica Jelena Mihaljević, časna sestra Dominika i fra Antonio Mravak. Osim njuh, nastupila je plesna skupina OŠ Dinka Šimunovića Hrvace, PŠ Potravlje koja je izvela ‘Santa claus rock’, a njihov nastup pripremila je voditeljica Dragana Pavličić.

Program Dječjeg tjedna nastavlja se danas. U dvorani Gospe Sinjske s početkom u 17 sati održat će se Lutkarska predstava ‘Paško u knjižnici’ koju će izvesti članovi Gradskog kazališta lutaka Split.

Predstava je o dječaku Pašku koji obožava nogomet i kompjutorske igrice, ali nikako ne voli čitanje. Baš kao mnoga druga djeca, Paško misli da je knjižnica najdosadnije mjesto na planeti i na početku ove priče ne sluti da ga tamo čeka nesvakidašnja avantura koju će proživjeti s jednom šarmantnom Lucijom i fantastičnim Knjiškim moljcem.

Igraju Branimir Rakić i Milana Buzolić – Vučica. Ulaz je slobodan.

Print Friendly
Facebook
Na vrh