Otvoreno Javno savjetovanje o uvjetima, mjerilima i postupku za utvrđivanje reda prvenstva za kupnju stanova iz programa POS-a

Autor/ica
Objavljeno: 13 travanj, 2019

Nakon što je Gradsko vijeće Grada Sinja donijelo Odluku o uključenju Grada Sinja u program izgradnje stanova po Programu društveno poticane stanogradnje, otvoreno je i javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću.

Podsjećamo, u studenom prošle godine proveden je Anketni upitnik o stambenim potrebama putem društveno poticajne stanogradnje – POS, a interes je iskazalo 70-ak građana. Nakon toga predstavnici izvršne gradske vlasti održali su nekoliko sastanaka s predstavnicima Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama, a sinjsko Gradsko vijeće je krajem siječnja ove godine, na svojoj 20. sjednici donijelo Odluku o uključenju Grada Sinja u program izgradnje stanova po Programu društveno poticane stanogradnje.

Grad Sinj jučer je otvorio javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Prijedlogu Odluke o uvjetima, mjerilima i postupku za utvrđivanje reda prvenstva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje. Javno savjetovanje otvoreno je do 12. svibnja 2019. godine do kada svi zainteresirani mogu dati svoje prijedloge i sugestije.

Print Friendly
Facebook
Na vrh